Financiële of economische vertalingen

Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als in de financiële wereld. Kennis van zaken is een absolute ‘must’; als je het predikaat financieel vertaalbureau wilt voeren, ken je natuurlijk alle ‘ins en outs’ van de financiële wereld.

Al bijna 15 jaar verzorgen de professionele financiële vertalers van Vertaalbureau Trador B.V. vertalingen van financiële documenten in alle mogelijke talencombinaties. Onze financiële vertalers kunnen probleemloos overweg met de meest ingewikkelde financiële en economische teksten. Of het nu gaat om jaarrekeningen, bestuursverslagen of marktonderzoeken, voor onze vertalers is het dagelijkse kost.

Voorbeelden van financiële en economische vertalingen

  • Jaarrekeningen, jaarverslagen, halfjaar- en kwartaalberichten,
  • Bestuursverslagen, managementrapportages
  • Marktonderzoeken, klanttevredenheidsonderzoeken
  • Businessplannen
  • Taxaties
  • Biedingsberichten
  • Prospectussen
  • Alle andere bedrijfskundige of financiële documentatie

Betrouwbaarheid & vertrouwelijkheid

Een stipte levering van de vertaling (afspraak is bij ons afspraak!) is minstens even belangrijk als een vertaling die een correcte weergave is van het origineel. En uiteraard veracht u een vertrouwelijke behandeling van uw documenten. Onze vertalers hebben geheimhoudingsplicht waardoor uw documenten dus altijd in vertrouwde handen zijn!

Waarom juist Vertaalkantoor Trador B.V.?

Gespecialiseerde en ervaren vertalers
Vertaalbureau Trador B.V. biedt de zekerheid dat uw economische of financiële vertaling door een gespecialiseerde en ervaren vertaler wordt uitgevoerd. Na vertaling ondergaat de tekst nog twee correctierondes, waarbij de tekst ten eerste in samenhang met de brontekst wordt beoordeeld en vervolgens ook als zelfstandige tekst. Dat is uw garantie voor een perfecte vertaling!

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Naast de al aantrekkelijke tarieven werken we met vertaaltools waardoor het mogelijk is herhalingen uit de tekst(en) te filteren en we behalve consistentie ook een lagere prijs kunnen garanderen.

Beursgenoteerd klantenbestand
De afgelopen 15 jaar hebben we een grote klantenkring opgebouwd in zowel de internationale als de nationale financiële en economische wereld waardoor we verscheidene banken, accountantskantoren, notariskantoren en beursgenoteerde ondernemingen tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Voor referenties kunt u een kijkje nemen op onze ‘Portfolio’-pagina of contact met ons opnemen.

Neem contact op met één van onze projectmanagers (tel. 0344-661690) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons offerteformulier.


Naast economische en financiële vertalingen kunt u bij Vertaalkantoor Trador B.V. ook terecht voor medische, juridische, technische, creatieve, website- en softwarevertalingen.

Contacto

Vertaalbureau Trador

Lingedijk 63

4014 MC Wadenoijen

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

F +31 (0)344-661728

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.