Juridische vertalingen

Een goede juridische vertaling vereist een grondige kennis van rechtsystemen; gerechtelijke instellingen en procedures zijn immers niet in ieder land gelijk.

Al bijna 15 jaar verzorgen de professionele vertalers van Vertaalbureau Trador B.V., met gedegen juridische kennis en achtergrond, vertalingen van juridische documenten in alle mogelijke talencombinaties. De meeste van onze juridische vertalers zijn beëdigd; dit wil zeggen dat zij op basis van opleiding of ervaring een professionele eed hebben afgelegd bij een rechtbank waarna zij bepaalde officiële documenten mogen vertalen en beëdigen. Denk bijvoorbeeld aan contracten, doopakten, diploma's of processtukken.

Voorbeelden van juridische vertalingen

  • officiële persoonlijke documenten: bijvoorbeeld diploma’s, adoptieverklaringen, testamenten, verblijfsvergunningen, huwelijksakten, geboorteakten en verklaringen van goed gedrag
  • gerechtelijke en juridische documenten: bijvoorbeeld vonnissen, statuten, volmachten, patenten, licenties, octrooien, algemene voorwaarden, contracten, dagvaardingen

Betrouwbaarheid & vertrouwelijkheid

Minstens even belangrijk als dat een vertaling een correcte weergave is van het origineel, is een stipte levering van de vertaling (afspraak is bij ons afspraak!) en dat uw documenten vertrouwelijk behandeld worden. Onze vertalers hebben geheimhoudingsplicht dus uw documenten zijn altijd in vertrouwde handen!

Waarom zou u voor Vertaalkantoor Trador B.V. kiezen?

Gespecialiseerde en ervaren vertalers
Vertaalbureau Trador B.V. biedt de zekerheid dat uw (beëdigde) juridische vertaling door een gespecialiseerde en ervaren vertaler wordt uitgevoerd. Na vertaling ondergaat de tekst twee correctierondes. De tekst wordt allereerst in samenhang met de brontekst beoordeeld en vervolgens ook als zelfstandige tekst. De garantie voor een perfecte vertaling!

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

We werken met vertaaltools waardoor het mogelijk is herhalingen uit de tekst(en) te filteren waardoor we behalve consistentie ook een lagere prijs kunnen garanderen, dit naast de al aantrekkelijke tarieven die we ook buiten dat al hanteren voor vertalingen.

Beursgenoteerd klantenbestand
De afgelopen 15 jaar hebben we een grote klantenkring opgebouwd in zowel de internationale als de nationale juridische wereld waardoor we verscheidene advocatenkantoren en notariskantoren tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Voor referenties kunt u een kijkje nemen op onze ‘Portfolio’-pagina of contact met ons opnemen.

Neem contact op met één van onze projectmanagers (tel. 0344-661690) voor meer informatie of vraag een offerte aan via ons offerteformulier .


Naast juridische vertalingen kunt u bij Vertaalkantoor Trador B.V. ook terecht voor economische en financiële, medische, technische, creatieve, website- en softwarevertalingen.

Contacto

Vertaalbureau Trador

Lingedijk 63

4014 MC Wadenoijen

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

F +31 (0)344-661728

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.