Medische of farmaceutische vertalingen

Een medische vertaling is als een medische ingreep; alles staat of valt met een goede concentratie, uitstekende vaardigheden en kennis van zaken. Onze ervaren medische vertalers vertalen met chirurgische precisie de meest ingewikkelde medische documenten en zorgen ervoor dat de vertaling altijd is afgestemd op de doelgroep. Een vertaling bestemd voor een leek vereist immers weer andere vocabulaire dan een tekst bestemd voor een medische professional.

Al bijna 15 jaar verzorgen de professionele medische vertalers van Vertaalbureau Trador B.V., die doorgaans een medische opleiding hebben gevolgd, vertalingen van medische of farmaceutische documenten in alle mogelijke talencombinaties. Of het nu gaat om bijsluiters, productbeschrijvingen, medische dossiers of voorlichtingsmateriaal, onze vertalers zijn volledig thuis in de medische terminologie.

Voorbeelden van medische of farmaceutische vertalingen

  • medische dossiers
  • bijsluiters
  • wetenschappelijke artikelen
  • productbeschrijvingen
  • voorlichtingsmateriaal
  • klinische trials
  • operatieverslagen


Betrouwbaarheid & vertrouwelijkheid

Minstens even belangrijk als een vertaling die een correcte weergave is van het origineel, is een stipte levering van de vertaling (afspraak is bij ons afspraak!) en een vertrouwelijke behandeling van uw documenten. Onze vertalers hebben geheimhoudingsplicht waardoor u er zeker van bent dat uw documenten altijd in vertrouwde handen zijn!

Waarom kiezen voor Vertaalkantoor Trador B.V.?

Gespecialiseerde en ervaren vertalers
Vertaalbureau Trador B.V. biedt de zekerheid dat uw medische of farmaceutische vertaling door een gespecialiseerde en ervaren vertaler wordt uitgevoerd. Na vertaling ondergaat de tekst twee correctierondes, waarbij de tekst eerst in samenhang met de brontekst wordt beoordeeld en daarna ook als zelfstandige tekst. Dat is dé garantie voor perfecte vertalingen!

Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding

Naast de reeds aantrekkelijke tarieven werken we met vertaaltools waardoor het mogelijk is herhalingen uit de tekst(en) te filteren waardoor we behalve consistentie ook een lagere prijs kunnen garanderen.

Klantenbestand
De afgelopen 15 jaar hebben we een grote klantenkring opgebouwd in zowel de internationale als de nationale medische wereld waardoor we verscheidene farmaceutische ondernemingen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Voor referenties kunt u kijken op onze ‘Portfolio’-pagina of contact met ons opnemen.

Neem contact op met één van onze projectmanagers (tel. 0344-661690) voor meer informatie, of vraag een offerte aan via ons offerteformulier.

Naast medische vertalingen kunt u bij Vertaalkantoor Trador B.V. ook terecht voor economische en financiële, juridische, technische, creatieve, website- en softwarevertalingen.

Contacto

Vertaalbureau Trador

Lingedijk 63

4014 MC Wadenoijen

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

F +31 (0)344-661728

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.