Over Vertaalbureau Trador

Vertaalbureau Trador ... omdat een goede vertaling goud waard is

Vertaalkantoor Trador B.V. is een vertaalbureau dat tot voor kort gevestigd was in de schilderachtige oude binnenstad van Wijk bij Duurstede (regio Utrecht). Het nieuwe kantoor van Trador bevindt zich in het rustieke Wadenoijen (vlak bij Tiel) met prachtig uitzicht op een typisch Nederlands landschap met weilanden, vee en fruitbomen.

Al bijna vijftien jaar verzorgt Vertaalkantoor Trador B.V., als professioneel vertaalbureau, vertaal-, tolk- en correctieopdrachten voor opdrachtgevers zowel op nationaal als internationaal niveau.
Naast een vast team vertalers en correctoren maken wij gebruik van ons uitgebreide wereldwijde netwerk van freelance vertalers, correctoren en tolken. Voor u als klant zijn onze vertaalcoördinatoren, die een taalkundige achtergrond op academisch of HBO-niveau hebben, het vaste aanspreekpunt. Ze begeleiden u graag tijdens het traject om zo tot een kwalitatief perfect eindproduct te komen.

Naast kwaliteit staan wij voor:

· concurrerende tarieven
· flexibiliteit
· betrouwbaarheid
· snelheid

"De klant is koning" is bij ons vertaalbureau geen loze kreet maar een instelling die al onze vaste en freelance vertalers/correctors/tolken en andere medewerkers van nature in zich hebben.

contact

Vertaalbureau Trador

Lingedijk 63

4014 MC Wadenoijen

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

F +31 (0)344-661728

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.