la_base3.jpg

 

 

We hebben de Spaanse vertaling verzorgd van het boek 'De Basis - Theorie en praktijk van vroege ontwikkelingsstimulering'. Leidsters en leerkrachten kunnen het gebruiken als naslagwerk en er extra inspiratie uit opdoen om het geleerde in de praktijk te brengen.
Het boek geeft een beschrijving van moderne opvattingen over het ontwikkelingsproces van jonge kinderen en hoe voor- en vroegschoolse educatie dit proces het beste kan stimuleren. Deze opvattingen worden toegelicht met praktijkvoorbeelden.

 

 

  

  

  

  

Een ander project dat we hebben verzorgd i.o.v. Het Omniversum:

"Het Menselijk Lichaam"

Door de samenwerking van Discovery Pictures en BBC is "The Human Body" tot stand gekomen, een opmerkelijke grootbeeldfilm die een fascinerende nieuwe dimensie toevoegt aan de ontdekkingsreis naar het wonder van het leven –ons eigen lichaam.Voor het eerst kunnen leerlingen hun eigen inwendige wereld vanuit een verbazingwekkend complex en nieuw perspectief bekijken.

Trador heeft de lesmethode voorafgaand aan de film "The Human Body" integraal vertaald naar het Nederlands. Als u hier klikt wordt u doorverwezen naar de website van het Omniversum waar deze methode te vinden is.

 

 newlarge.jpg

newposter.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contact

Vertaalbureau Trador

Nachtegaallaan 45

4005 EB Tiel

NEDERLAND

T +31 (0)344-661690

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.